Loopbaan

Van huis naar  fabriek; in de lucht en aan de grond, de product- en softwareproduct- en softwareoplossingen van Honeywell zijn gericht op wat belangrijk is (leveren van schonere, duurzamere, veiligere, aangesloten, stroombesparende en productieve wereld.

Hoewel groei, technologie en producten belangrijk zijn, staan mensen centraal in dit geheel.  Wij werken voor het grotere goed en schenken terug aan onze gemeenschappen. Wij bieden ook een betalen-naar-prestaties cultuur met  onderscheidende beloningen voor onze beste presteerders. En we bieden programma's die ons in staat stellen leiders van binnenuit te ontwikkelen.

Software en ontwikkeling

Meer dan de helft van onze 18 000 ingenieurs ontwikkelen software om onze oplossingen beter te laten aansluiten, efficiënt en productief te maken. Deze ingenieurs ontwikkelen nieuwe oplossingen en aanbiedingen die een groot aantal sectoren beïnvloeden, de kwaliteit van leven verbeteren en de wereld daadwerkelijk veranderen.

Sales

Verkoop is een cruciaal onderdeel van de zaken binnen Honeywell, van invloed op het ontwerp van producten tot het leveren van robuuste aftermarket diensten. De verkoopfunctie is echt wereldwijd en is geïntegreerd in meerdere raakpunten vanwege de complexiteit van onze klanten en producten.

Information Technology

Werken bij Honeywell is een transformerende loopbaanmogelijkheid voor iedereen die meerdere ervaringen op wil doen in technologieën, sectoren en Information Technology (IT). 

Wetgeving en overheid

Een loopbaan bij Honeywell zal u in staat stellen bewezen zakelijke scherpzinnigheid en wettelijke expertise aan te wenden in onze vele bedrijfsonderdelen waar u aan alles wordt blootgesteld en verschillende ervaringen opdoet.

Finance

Werknemers bij Finance hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een breed bereik aan loopbaanervaringen met blootstelling aan meerdere bedrijfsmodellen en functies binnen de organisatie. 

Marketing en Business Development

Als u werkt binnen Marketing en Business Development krijgt u bijna grenzeloze mogelijkheden om ons aanbod te innoveren, definiëren en verbeteren en over hoe we onze producten en diensten op de markt te zetten.

Bedrijfsvoering

Het Integrated Supply Chain (ISC) van Honeywell is een dynamische plek om uw carrière te ontwikkelen in de huidige, wereldwijde zakenwereld. Ons vermogen om hoogwaardige producten en diensten sneller en goedkoper op de markt te brengen is een belangrijk concurrentievoordeel voor ons team.

Human Resources en Communicatie

Ons HR-team is georganiseerd over drie belangrijke Centers of Excellence (Talent Management en Staffing, Compensation en Benefits en Labor en Employee Relations) terwijl Communicatie de manier beheert waarop wij communiceren met onze werknemers, klanten, markten waar wij aanwezig zijn, de media en andere belanghebbenden.
Honeywell is een werkgever die gelijke kansen biedt. Gekwalificeerde sollicitanten worden in overweging genomen ongeacht leeftijd, ras, geslacht, kleur, herkomst, echtelijke status, seksuele geaardheid, geslachtsidentificatie of -expressie, handicap, nationaliteit, geloof of senioriteit.
Zie de EEO voor meer informatie over de geldende richtlijnen voor gelijke behandeling.
Zie de EEO voor de Wet aanvullingsposter en het salaris transparantiebeleid.
Als een handicap het u onmogelijk maakt om voor een functie te solliciteren via onze website, kunt u hier hulp vragen. Andere verzoeken worden niet ingewilligd.